VİZYONUMUZ / MİSYONUMUZ

Vizyonumuz

Türk toplumunun MS hastalığını iyi bildiği ve MS’lilerin MS ile yaşamdan kopmadan mutlu yaşayabildikleri bir dünya yaratmak, modern teknolojinin sunduğu çağdaş iletişimdeki tüm olanakları kullanarak ülkemiz yaşayanlarına MS hastalığını tanıtmak ve bu hastalık tanısı konmuş üyelerimize hastalığın her aşamasında gerek tıbbi, gerekse psikolojik rehber olmak temel vizyonumuzdur.

Misyonumuz

Ülkemiz yaşayanlarını, MS hastalığını tüm yönleri ile tanıtarak bilinçlendirmek ve MSlilerin yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla sosyal ve psikolojik destek sağlamak ve rehabilitasyon olanakları sunmak, ayrıca diğer ülkelerce aynı amaçla kurulmuş dernekler ile uluslararası katılımlarla kurulmuş konfederasyonlarda ülkemizi temsil etmektir.