45. İSTANBUL MARATONU HALK KOŞUSU

5 Kasım 2023 tarihinde düzenlenecek olan 45. İstanbul Maratonu’nda atacağımız adımlar, deprem bölgesindeki MS hastalarına destek olmak için bağışa dönüşüyor! Sizleri de maratonda Türkiye MS Derneği’nin #BuAdımSana kampanyası için koşarak destek olmaya davet ediyoruz!

Halk koşusuna derneğimiz ile birlikte katılacak kişilerden maraton sabahı buluşma yerini, saatini öğrenmeleri ve tişörtleri ile şapkalarını teslim almaları için aşağıda yer alan “Katılımcı İletişim Bilgileri linki”ne tıklayarak iletişim formunu doldurmalarını rica ediyoruz. Katılımcı sayısı 200 kişi ile sınırlıdır.

Bu arada, halk koşusu kayıtları 19 Ekim Perşembe günü açılacaktır. ‘Kayıt ve göğüs numarası alma’ işlemlerinin event.spor.istanbul web sitesi aracılığı ile BİREYSEL olarak yapılması gerekmektedir. Artık toplu başvuru, kayıt ve göğüs numarası alma işlemlerine izin verilmemektedir.

Gerek maratona kayıt, gerekse derneğimize iletişim bilgilerinizi iletme işlemlerini -kontenjanlar sınırlı olduğundan- gecikmeksizin yapmanız önem taşımaktadır.

Katılımcı İletişim Bilgileri Linki:

Türkiye Multipl Skleroz Derneği