“MS HATIRA ORMANI” İÇİN İLK FİDANLARIMIZI TOPRAKLA BULUŞTURDUK

MS hastaları için kalıcı bir değer yaratmak ve doğal mirasımız olan ormanların yaşatılması adına; Deva İlaç firmasının değerli katkılarıyla, her yıl bir kişinin tükettiği kadar ağacı temsil eden “Çekül Vakfı 7 Ağaç Ormanları”nın Silivri-Çayırdere köyünde bulunan dikim sahasında bir hatıra korusu oluşturuldu.

29 Eylül 2019 Pazar günü, ilk fidanlarımızı MS’li üyelerimiz, MS’li yakınları ve gönüllülerimiz ile birlikte toprakla buluşturduk. Bu anlamlı projede bizlere destek veren ve devamında da iş birliği içinde çalışacağımız Deva Holding, Çekül Vakfı ve Silivri Orman İşletme Şefliği yetkililerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

İlerleyen zamanda, MS Hatıra Ormanına fidan bağışları hakkında detaylı bilgi paylaşılacaktır

.